Кои сме ние

Тръст Акаунтинг е основана в София през 2011 година от силно мотивиран екип,
който иска да създаде нов вид счетоводна компания.

Ние сме компания, която винаги се придържа към най-добрите практики в индустрията, използвайки иновативно мислене, което да гарантира на нашите клиенти да бъдат една крачка напред от конкуренцията.

Нашата мисия

Да работим в тясно сътрудничество с бизнеса, осигурявайки практични счетоводни услуги и съвети, да съдействаме на компаниите, независимо дали са големи или малки, да изградят работещ бизнес модел и да се развиват.

Нашият подход

Чрез насочената към партньорите ни комуникация, ние придобиваме задълбочени познания за техния бизнес, което ни позволява да добавим стойност към нашите услуги и да имаме значителна роля в постигането на целите им.

Нашите ценности

Вярваме в изграждането на дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти, като зачитаме тяхната уникалност и индивидуални нужди. Нашите ценности като бизнес са в основата на всичко, което правим, като гарантираме, че нашата услуга е винаги с най-добро качество по всяко време.

Прочетете повече

Нашите лидери

Николай Гешев

Главен счетоводител

Николай има опит в глобалните „Четири големи“ счетоводни и одит компании и центрове за споделени услуги, като е отговарял за данъчно и мениджмънт обслужване на международни клиенти. Уменията му включват данъчни консултации, корпоративни финанси и одит асистенция.

Извършвал е финансови анализи и прогнози и контролни функции по изпълнение на бюджети на чуждестранни фирми.

Захари Гулев

Мениджър Бизнес развитие

Захари има повече от 10 години доказан опит във финансовите анализи и мениджмънт репортинг, корпоративно счетоводство, данъци, аутсорсинг на бизнес процеси, внедряване на ERP-системи, управление на екипи. Работил е с международни ИТ компании, чуждестранни дружества, институции от правителствения и неправителствения сектор.

Камен Манев

Финансов мениджър

Финансов мениджър
Изучавайки CFA, Камен е придобил ценни знания в областта на финансовите анализи, репортинг и пазарни оценки на компании. Работил е с някои от най-големите индустриални производствени и застрахователни компании в Европа и днес разработва финансови бюджети, планиране и анализ на компании в различни индустрии.

Нашият екип